• På FunctionalFitness-timene våre kjører vi gjennom dagens økt. Dagens økt er også kjent som dagens WOD og betyr «Workout of the day». Du finner treningsprogrammet vårt og dagens økt på www.wolfpacktraining.no.
  • FunctionalFitness-timene våre passer for alle. Instruktørene våre hjelper deltakerne på timen med å tilpasse øktene etter behovene til de som er med på timen. Vi har medlemmer hos oss som er helt ferske og vi har medlemmer som har trent hos oss i 10 år. Noen trener to til tre ganger i uken, mens andre trener hver dag og konkurrerer på høyt internasjonalt nivå. Alle går på samme timer og får økten tilpasset sine forutsetninger, slik at man får den belastningen som treningsøkten er tiltenkt å gi.
  • På timene vil du først få en presentasjon av dagens økt, med tilhørende tips om hvordan økten kan tilpasses. Deretter går instruktøren gjennom en generell oppvarming og en spesifikk oppvarming, før selve treningsøkten gjennomføres.
  • Innholdet på timene varierer fra dag til dag, og hver økt har forskjellig fokus. Det er dog samme innhold på timene innenfor samme dag. Det betyr at timene som går på morgenkvisten har samme program som timene som går på ettermiddagen og kvelden.