Neste introduksjon av Team boxen Lyngdal er to-barns moren Kirsti Friis. I tillegg til å holde timer på boxen er hun utdannet kreftsykepleier og jobber som kreftkoordinator.

Kirsti var aktiv håndballspiller hele ungdommen og har som voksen alltid bedrevet en eller annen form for trening – men mest løping og styrketrening. Hun har også vært trener for barn i friidretten i noen år.

De siste 5 årene har hun drevet mer systematisk styrketrening med mye innslag av intervall/kondis – slik som øktene i functional fitness. Det tok ikke lange tiden før hun var hekta på denne type trening 😄

Verste øvelse:
Devils press 🤮 også den fæle airbiken da… har mye elskhat følelser for flere øvelser egentlig 😂

Beste øvelse:
Syns power snatch er en utrolig kul øvelse, men vanskelig… gleder meg til den sitter! 🏋🏼‍♀️

Hennes tanker om Functional fitness;
«Jeg har lenge vært fascinert over CrossFit sporten og functional fitness. Nå har vi endelig dette tilbudet i Lyngdal 🙋🏼‍♀️

Jeg håper at Boxen skal bli et sted hvor alle kan kjenne på tilhørighet til et felleskap med mestring og treningsglede.
Jeg elsker stemningen i ei skikkelig hardøkt – og ikke minst følelsen etterpå.
Det skal være litt blodsmak, prøving og feiling. Alle gir sitt beste uten å se på hva naboen får til – og etterpå er det «high five» til alle for vel gjennomført!!

For min del er ei god treningsøkt den beste medisin for å takle hverdagen og det har gjort meg rusta til å stå i jobben som sykepleier fysisk og psykisk. Jeg føler meg litt uovervinnelig etterpå og klar for nye utfordringer – og jeg kjenner meg takknemlig for en frisk og funksjonell kropp.

Man må ikke stå på hender og kaste seg i riggen for å være med på dette – men ikke bli overraska hvis du etterhvert får lyst til å utfordre deg selv der også🤩 Vi blir aldri utlært» 💪🏼

Kirsti holder time hver mandag klokka 17.30🙋🏼‍♀️