Vi har til gode å se Hanne Lise uten et smil om munnen. Med sin varme personlighet har hun en unik evne til å se og ivareta andre mennesker. Hanne har trent i over 10 år, testet ut forskjellige treningsformer og har landet på at funksjonell trening, med kombinasjon av styrke, kondisjon og lek- er favoritten!

Selv om man innimellom kan bli timelig sliten etter en time med denne type trening, går man gjerne ut av Boxen med energi- etter Hannes varme, energiske personlighet og smil 🥰

Verste øvelse:
Squat snatch 🥲

Favoritt øvelse:
Markløft! 🙌🏼

Hennes tanker om funksjonell fitness:
«Jeg digger at dette er noe ALLE kan få til. Det er en utrolig variert treningsform som kan gjøres fra enkel til avansert. Noe som gjør at alle, uansett utgangspunkt, forutsetninger, alder og fysikk kan trene sammen. Her på boxen heier vi alle på hverandre- det er utrolig bra miljø og god stemning!»